Beautylash: wimperserum voor langere wimpers

Op natuurlijke wijze de perfecte oogopslag met Beautylash!

Wow, ik vind het echt zo mooi! 6 weken ben ik nu onderweg en braaf heb ik elke avond (misschien op een enkele avond na), het wimperserum Beautylash aangebracht boven mijn wimpers. Wat kon ik verliezen en wat kon ik verwachten? Al eerder was ik wel eens aan een wimperserum begonnen, maar toen bleek dat mijn ogen dat serum niet goed konden verdragen. Dus een beetje sceptisch was ik wel op voorhand. Nu ben ik ongelooflijk enthousiast en ben ontzettend blij met mijn lange wimpers.

Maar, nu na zes weken gebruik van Beautylash, zonder klachten, groeien mijn wimpers tegen mijn bril aan. Grappig is dit toch? Ik ben er echt blij mee.

Regelmatig kijk ik naar anderen die wimperextenions hebben laten aanbrengen. Nog nooit heb ik kunnen zeggen “je ziet het niet”. Je ziet er namelijk altijd iets aan, het is niet 100 % natuurlijk. Maar met dit serum, waar je op natuurlijke wijze jouw wimpers laat groeien, krijg je een mooie, volle, natuurlijke oogopslag.

Het mooie is wanneer je een volume-mascara gebruikt, lijken je wimpers nog langer en voller dan ze al zijn. Een mooie zwoele blik is het resultaat en wat willen we nog meer;)?

Ik ben om, ik blijf Beautylash voorlopig gebruiken. Voor meer informatie google naar Beautylash.

 


 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie