Maison Sucre

Creëer een ‘Hollywood-gevoel’ met de nieuwe garderobekasten van Maison Sucre

Dromen jullie ook van zo’n fraaie inloopkast waar blouses, jasjes, broeken en rokken op kleur hangen? En waar je een speciale afdeling voor schoenen en laarzen hebt? Het lijkt mij fantastisch! En ja dat geeft je toch echt een Hollywood-gevoel, het geeft je bijna een sterrenstatus haha!

Maison Sucre staat bekend om haar sfeervolle interieurs. Zij hebben alles in huis om een specifieke kamer of volledig huis te transformeren tot een thuis. Eigenaresse en designer Sharon Streuper-Kievits bedenkt de meest indrukwekkende totaalinrichtingen. Hierbij gebruikt zij comfortabele meubels, een luxe collectie aan stoffen en een eigen verflabel met intense kleuren. Om die totaalbeleving nog meer vorm te geven heeft Maison Sucre sinds kort hun collectie uitgebreid met luxueuze garderobekasten. Door deze toevoeging zijn zij in staat om volledig ingerichte slaapkamers – of in een aparte ruimte een indrukwekkende walk-in-closet – te realiseren. In de showroom, in het hart van Rotterdam, is dit alles te bewonderen in de speciaal hiervoor ingerichte stijlkamer.

Hollywood gevoel

De garderobekasten hebben een luxe afwerking en zijn voorzien van royale uitschuiflades, luxe handgrepen en fraaie sierelementen waardoor het perfect in de collectie van Maison Sucre past. Daarbij worden de garderobekasten per klant samengesteld en volledig afgestemd op zijn of haar wensen waardoor het een perfecte toevoeging aan de slaapkamer is. Menig vrouw ziet hierdoor een droom uitkomen en waant zich voor even een Hollywoodster in haar eigen slaapkamer. ‘We zijn blij met deze geweldige toevoeging in de collectie voor de slaapkamer die Maison Sucre al inrichtte. Hiermee kunnen we huizen nog completer maken. Onlangs hebben we al een indrukwekkende kastenkamer in combinatie met een slaapkamer gerealiseerd. De vrouw des huizes was zo enthousiast en blij met het eindresultaat dat ze mij uitvoerig bedankte. Ze voelde zich helemaal thuis in haar filmsterrenslaapkamer’, aldus Sharon.

Uniek woonconcept

Het woonconcept van Maison Sucre is uniek en wordt door menigeen omschreven als on-Nederlands. Interieurstylisten Sharon en Rob van Velzen nemen alle zaken die bij het inrichten komen kijken voor hun rekening en nemen daarmee alle zorgen uit handen van de klant. Sharon: ‘Het warme en luxe gevoel kan al ontstaan door één of meerdere items toe te voegen aan een interieur’. Die speciale touch zorgt voor dat warme gevoel waar Maison Sucre voor staat.

Eigen verflabel

Recentelijk heeft Maison Sucre kleuren toegevoegd aan hun huidige verflabel Maison Sucre. Hierdoor bestaat het kleurenpallet nu uit 12 intense en warme kleuren. Een groot gedeelte van deze kleuren zijn verwerkt in de diverse stijlkamers in de showroom.

De showroom kun je van dinsdag tot en met donderdag van 10:00 tot 17:00 uur op afspraak bezoeken. Op vrijdag en zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 17:00 uur en kun je zonder een afspraak te maken kennis maken met de unieke wereld van Maison Sucre.

De stijl van Maison Sucre laat zich het beste omschrijven als ‘easy classic’, een mix met spannende kleuren en materialen, klassieke, strakke en sierlijke vormen. Eigenlijk laat de stijl zich niet in één woord vangen, men moet het zelf beleven in de showroom.

De kortere en koudere dagen zullen eerdaags toch komen en dan krijgen we altijd weer meer zin om thuis binnen aan de klus te gaan. Ben je geïnspireerd geraakt? Ga voor meer informatie maisonsucre.nl

unnamed-55

unnamed-56

unnamed-57

unnamed-58

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie