Bolas: Nieuwe Hotspot in Rotterdam

UNDERWEAR VOOR MANNEN MET BALLEN

“About last Friday night….”

Afgelopen vrijdag waren we uitgenodigd op de exclusive opening van de nieuwe pop-up shop BOLAS in het Centraal Station van Rotterdam. Bolas is het ondergoedmerk van Everon Jackson Hooi en waren dan ook zeer benieuwd naar deze nieuwe uitdaging van hem.

Slechts op uitnodiging mocht je naar binnen om deze unieke, persoonlijke opening bij te wonen. We waren er dan ook trots op dat wij erbij mochten zijn. Zodra we het Centraal Station kwamen inlopen, hoorden we al de heerlijke beats die een feestje altijd compleet weten te maken. Ballonnen sierden de gevel en aan de bar werden heerlijke cocktails gemaakt. Maar waar we voor kwamen was natuurlijk Everon himself.

Hij opende de Pop Up shop en bedankte de personen die hem allemaal hebben bijgestaan persoonlijk. Ook werden wij in de gelegenheid gesteld ‘Bing’ zelf een aantal vragen te stellen. RTL Boulevard, het AD etc. gingen ons voor, maar ook wij mochten uitgebreid met hem praten. Hmmm, ja en wat vraag je dan als je oog in oog met deze geweldige acteur komt te staan. Ik heb hem ooit eerder ontmoet, maar van een persoonlijk gesprek kwam het toen niet. De standaard vragen wilden wij ook zeker mijden. Zodra we Dordrecht lieten vallen, was het ijs direct gebroken. Hij ziet Bolas als een bijzondere uitdaging waar ongelooflijk veel tijd in gaat zitten en vertelt met trots over het hele proces dat eraan vooraf is gegaan. Hij doet het met heel veel plezier en dat straalt hij ook volledig uit. Ook vertelt hij over de ‘Limited Edition’ waarbij de boxers verpakt zijn in een prachtige doorzichtige bal. Ik wees hem op de boxer met de skyline van New York en wat blijkt, hij bekent dat deze een van zijn favoriete is! Deze heb ik dan ook zelf direct aangeschaft!

Everon Jackson Hooi, is bekend als Bing uit Goede Tijden, Slechte Tijden, en het acteren is waar zijn passie naar uit gaat. Bolas heeft hem een nieuwe uitdaging gegeven, die totaal verschilt van het leven van een acteur. Of hij ooit toekomt tot het zelf regisseren van films of series daar kon hij nu nog geen duidelijk antwoord op geven. Al met al was ons interview meer een gezellig onder onsje, heel spontaan en veel gelachen. Wat een geweldige, leuke man is Everon, blij dat wij hem zo mochten ontmoeten en spreken.

De collectie van Bolas, met als basis het iconische design met de sportieve belijning en unieke binnenprint, ziet er verder prachtig uit. Veel frisse kleuren, maar ook basistinten, maken de collectie compleet.

De naam is gewaagd: BOLAS staat in het Spaans en Portugees voor ballen (in de sportieve zin). Bolas werd op 7 september 2015 gelanceerd. Het merk heeft met zijn onderscheidende design, ultieme prijs-kwaliteit verhouding en opvallende campagnes in een korte tijd veel indruk weten te maken en is (naast de webshop) bij inmiddels meer dan 100 winkels in Nederland, België en Curaçao verkrijgbaar. De pop-up shop is mede mogelijk gemaakt door Chase The Brand Activation People. Chase is een Amsterdams merkactivatie bureau. Zij ontwikkelen onder andere pop-up concepten die zij vervolgens samen met klanten lanceren. Chase zorgt hierbij voor de de volledige exploitatie en uitvoering.

Meer weten? Check op Bolas Underwear of volg Bolas op hun facebookpagina Bolasunderwear.

Bolas3
Foto by Martin van Os
Bolas2
Ook Carlos Lens en Ramon Beuk waren present, Foto by Martin van Os

IMG_3351

IMG_3356
Limited Edition
Bolas1
Attachee verzorgde ook hier de PR, Foto by Martin van Os
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie