MAC Backstage FashionWeek Amsterdam

TOUCH UP BY “MAC” ARTIST!

Wat was dit ontzettend tof om mee te maken, Backstage bij MAC!! Zij verzorgden de make-up tijdens de AFW, Amsterdam Fashion Week. Deze werd gehouden in de Westergasfabriek en het Transformatorhuis. En wij waren daar bij zaterdag, Yeah:)

Ik kan er kort over zijn, want het was gewoon super. Rondkijken bij MAC backstage en een Touch-up krijgen van een echte MAC artist maak je niet elke week mee. Wij keken onze ogen uit, wat een boel make-up, het leek wel alsof we beland waren in een snoepwinkel:) Erg leuk om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Normaal zie je dit wel op tv, maar in het echt…?! Dit allemaal was top geregeld door een lieve vriendin en haar team, haar pr-bureau, U-pr, werkt namelijk samen met MAC.

De chef de Cabine, Connie Man, heeft ons rondgeleid en vroeg of we een Touch-up wilden. Daar zeiden wij alle drie geen nee tegen;) Voor we het wisten zaten we in een stoel en werd onze make-up bijgewerkt door een MAC artist. Dit zou ik elke ochtend wel willen, kom ik tenminste eens opgemaakt op school ’s morgens… Marieke koos voor vuurrode lippen, Angelique kreeg een paarsige kleur op haar ogen, dit match perfect met haar groene ogen en ik ging voor smokey eyes. Achteraf gezien was het zelfs nog beter geweest om er zonder make-up naar toe te gaan, maar dit is weer een weetje voor de volgende editie. Dan gaan we in kleding van de ontwerpers, opgemaakt door MAC artists de hele Fashion Week onveilig maken, want één ding is zeker, Girls wanna have fun!

Tot volgend jaar weer op Amsterdam Fashion Week. Enne ons hotel is alvast geboekt, want ook naar huis rijden doen we dan niet meer;)

IMG_9385
Onze make-up zit in iedergeval goed!
IMG_9254
Zucht, ik wil dit elke dag wel, heerlijk:)
IMG_9295
Nog steeds zijn we fabulous:)

 

 

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een reactie