Vermist!

De nieuwe bestseller van Ellen de Vriend – Vermist

Hoe vaak lezen we het niet in de krant dat er weer iemand vermist is. Laatst weer een bergbeklimmer of die meiden die in Zuid-Amerika verdwenen zijn, nooit meer iets van gehoord. De engste verhalen lees je erover en hoe kun je als ouder of echtgenoot nog verder leven met de gedachte ‘stel dat’…. Enig idee dat er in Nederland zo’n 40.000 mensen per jaar vermist raken en dat gemiddeld 15 daarvan nooit meer terugkomen? Gewoon Vermist!

Ellen de Vriend, al 18 jaar schrijfster en journaliste van oudsher, variërend van verhalenbundels tot reisboeken, heeft nu haar derde thriller uitgebracht: Vermist. “Bitterzoet” en “Crush” gingen hieraan vooraf. Houd je van een beetje spanning, dan is dit wel een treffend boek. Poeh, het houd je bezig tot het laatst en terwijl je het leest denk je regelmatig ‘ik hoop dat dit mij niet overkomt’.

In Vermist verdwijnt de man van Karen en is het een compleet mysterie wat er met hem is gebeurd. De nachtmerrie wordt steeds groter naarmate de dagen verstrijken, zeker nadat Karen ook nog ontdekt dat er 50.000 Euro is verdwenen van de zakelijke rekening en de auto van haar man Joost verlaten wordt teruggevonden. De vermissing wordt naast een emotionele nachtmerrie ook een financiële angstdroom. De zorgen en slapeloze nachten stapelen zich op en beginnen ook langzaam hun tol te eisen. Karen zelf gelooft er nog steeds in dat Joost leeft, maar steeds meer wijst alles erop dat hij voorgoed verdwenen is. Totdat Karen een telefoontje krijgt van iemand die beweert Joost in leven gezien te hebben. Joost blijkt een vreemdganger te zijn en zo krijgt het boek een hele andere wending. Het einde ga ik niet verklappen natuurlijk, maar het blijft tot het einde heel spannend!

Het boek is heel vlot geschreven, ik zou zeggen ideale vakantie-literatuur, het leest makkelijk weg. Laat je alleen in je strandstoel of naast je caravan niet teveel meeslepen, het boek is uitdagend genoeg om af en toe keihard NEE te schreeuwen;)!

Het boek kun je kopen/bestellen via Bol.com.

Succes!

Vermist1

Vermist2
Ellen de Vriend

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie