NEVER GIVE UP:)

BODYCHECK

Als er één ding is waarvan ik met recht kan zeggen dat ik trots ben op mijzelf, is dat ik een echte doorzetter ben. Ik streef net zolang door totdat het lukt. Opgeven komt niet voor in mijn woordenboek! Vergelijk mij met een pitbull, loslaten is niet mijn sterkste kant:) Zo nu ook met mijn gewicht. Ik heb het keihard geroepen in een eerdere blog en nu moet en zal ik er naar streven, de 50kg;) Het slaat eigenlijk nergens op, maar wat als ik het haal…

Zonder gekheid, ik ben blij dat ik met de negendaagse kuur van Clean9 gestart ben een paar weken geleden. Negen dagen lijkt lang, maar het is goed te doen. Zeker als je het serieus neemt en er vol voor gaat. Het fijne van de Clean9 is ook dat je naast de kilo’s ook centimeters verliest. Mijn broeken zitten weer naar behoren. Yeah!! Fijn met de zomer (welke zomer?) in aantocht, toch weer een zorg minder;)

Sindsdien is er écht een hoop veranderd, want naast de nodige kilo’s en centimeters, is ook mijn hele eetpatroon is aangepast! Zoals,

  • geen brood eten twee keer per dag
  • geen pasta’s, aardappelen en rijst bij het avondeten
  • 2 liter water blijven drinken
  • geen snoep en koek zomaar tussendoor
  • veel fruit eten, heerlijk hoor die vitamine laxeerbommetjes;)
  • rauwkost de hele dag door
  • ’s morgens glas lauw water met geperste citroensap

Nu door naar de volgende stap. Een volledige Bodycheck,

“Je voert bewegingen uit, comfortabel liggend (waardoor je rug en gewrichten ontlast worden) in een doorzichtige cabine welke tot 37°C verwarmd wordt. De warmte voorkomt absoluut spierpijn. Doordat je gebruik maakt van de, aan de hand- en voetlussen verbonden weerstanden, beweegt je intensief en slankt je effectief af op de door jou gewenste plaatsen. Tegelijkertijd houdt je het hoofd koel doordat deze buiten de cabine ligt en de cabine met een halscape afgesloten wordt”. Resultaat is dat je vet verbrandt vet en afslankt

Ik ga even bellen of er plek is, comfortabel liggend vet verbranden en afslanken klinkt als muziek in mijn oren! Wordt vervolgd en ja, foto’s laat ik ook weer zien. Hey, het is 5 uur, tijd voor een wijntje, toch?!

Liefs, X

Voor degene die willen starten met Clean9, neem dan even contact op met mij. Ik zorg ervoor dat je begeleid wordt door de juiste persoon!

 

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een reactie