Good start

I just love breakfast with nice cup ‘Or Tea?’

Een goede start is het halve werk! Ik kan de dag aan als ik een lekker ontbijt en een goed glas thee achter mijn kiezen heb. Voor iedereen is dat anders, ik kan niet zonder muesli. Natuurlijk op vakantie eet ik ook wel eens een croissant of een stuk stokbrood, maar als ik na een paar dagen weer even een muesli voor mezelf maak, denk ik toch ‘wow, lekker’. En het voelt zo goed, niet te vol, wel alles binnen qua voedingswaardes. En daarnaast die stokbroden stimuleren niet echt mijn stoelgang;)! Dus hierbij misschien de tip voor alle dames die altijd klagen over dit vrouwending tijdens hun vakantie, want ik hoor het vaak!

Meestal stel ik zelf mijn muesli samen, maar tegenwoordig kun je via Basis Home ook heerlijke kant-en-klare varianten kopen. Een daarvan uit de serie “I just love Breakfast” is de combinatie van geroosterde havervlokken met pecannoten en amandelschilfers. Nou zeg zelf deze combinatie met magere yoghurt en een scheutje ahornsiroop maakt je toch helemaal blij? Mij wel in ieder geval. Havervlokken zijn sowieso heel goed, houdt ook de darmen goed in beweging.

Basishome6breakfast

“I just love Breakfast” staat overigens voor heerlijke biologische granola. Al de ingrediënten zijn van biologische oorsprong en goed voor ons. Basis Home koopt de granola via een belgische en nederlandse coöperatieve voor biologische levensmiddelen waar fairtrade, kwaliteit en goed werkgeverschap deel zijn van de missie. Belangrijk is dat de granola beperkt gezoet is met uitsluitend natuurlijke zoetstoffen en zonder suikers.

Maar goed we zijn nog niet klaar, bij een goed ontbijt, hoort een “nice cup of tea”. Basis Home voert het merk ‘Or Tea ?’. Deze thee wordt gemaakt van enkel premium organische thee afkomstig van de meest gerenommeerde theevelden uit China.

De thee is onderverdeeld in vier verschillende categorieën: Chinese thee, Wellbeing thee, Urbanpop thee en Matcha thee. Matcha thee is heel gezond, meer hierover kun je ook teruglezen in mijn blog: Matcha Thee
Or Tea? en de heerlijke muesli’s van “I just love Breakfast” zijn te koop via Basishome en binnenkort te verkrijgen bij Meester Design op de Burgemeester de Bruinelaan 52 te Zwijndrecht. Meer informatie kun je ook terugvinden op hun Facebookpagina Meester Design. Ikzelf ben laaiend enthousiast en ben ervan overtuigd dat Basis Home / Meester Design mijn favoriete shop wordt.
Meester Design wordt binnenkort geopend, maar hierover later meer!
Basishome1
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie