Amiset: Supplementen wel of niet?

Hoe kun je het verschil maken?

Sommigen geloven erin, anderen vinden het belachelijk: hoe staan jullie daarin? Amiset levert voor iedereen het juiste pakket aan extra’s dat jouw lichaam kan gebruiken.

Via Amiset, gericht op de 45+ vrouw, kwam het volgende op mijn pad. Berry Blaster, Collagem en Green Tiger thee. Na een maand gebruik voelde ik me nog fitter dan ooit. Het blijft natuurlijk zo dat je het zelf zal moeten gebruiken om het te geloven, maar wat doen deze producten voor je lijf?

De Berry Blaster ondersteunt de reiniging van je lever. Het helpt en beschermt je lichaam bij het schoonhouden. Naarmate we ouder worden kunnen we deze ondersteuning goed gebruiken. Naast het schoonhouden van de lever, laat het je huid stralen. Bedenk dat wanneer je in het weekend even flink gezondigd hebt of doorgezakt bent, de Berry Blaster je snel helpt herstellen. In totaal geeft het je energie. Ik heb net een operatie achter de rug en gebruik de Berry Blaster elke dag. Ik geloof zeker dat het een positieve bijdrage aan mijn herstel heeft geleverd, ik was zo weer boven Jan;).

De Collagem versterkt de aanmaak van collageen die je nodig hebt voor verbetering van de huid, zeker wanneer je ouder wordt. De structuur van je huid wordt namelijk voor een groot deel bepaald door je voeding en gewoontes. Eet je goed, dan heb je een betere huid. Ben je iets ouder dan kun je merken dat je huid dunner wordt. De huid wordt minder stevig en dat leidt tot rimpels. Dan is Collagem een ideale toevoeging op je dagelijkse ritueel. Ik weet niet of het de wens is van de gedachte, maar sinds ik Collagem gebruik ziet mijn huid er echt heel goed uit. Ik heb een gezonde blos en een fittere uitstraling.

De Green Tiger thee is een echte ‘fat burner’. Deze thee stimuleert de vetverbranding en deze thee van Amiset heeft een verfrissende citroen smaak. Daarom is deze thee zowel koud als warm te drinken. Ik drink vaker dit soort thee, maar heeft meestal niet zo’n lekkere smaak. Deze Green Tiger thee van Amiset is echt lekker. Het voordeel van deze thee is dat het de vetstofwisseling ondersteunt. Ik kan met deze thee iedere dag heerlijk naar het toilet;).

Ik was al niet onbekend met supplementen. Naast mijn dagelijkse gezonde voeding slik ik Omega-3, Magnesium en een Multivitamine Waarom? Omega 3 verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed en zijn onder meer van belang voor de hart- en vaatziektes, de oogfunctie en de hersenstofwisseling. Magnesium is goed voor de botopbouw en een multivitamine is een prima aanvulling van vitamines op je dagelijkse voeding. Ikzelf ben hier mee in aanraking gekomen na een algehele keuring. Je hoeft het niet te doen, maar het schaadt niet. Zelf ben ik ervan overtuigd dat ik me er beter van voel.

Meer informatie over Amiset en hun producten kun je vinden op: AMISET!

2006-03-31 23.34.23

 

2006-03-31 17.11.55

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie