Definitief ontharen met de Diodelaser

Definitief ontharen met de Diodelaser: De oplossing voor al die bossen ongewenste haargroei!

Zou het er dan echt van komen dat moment dat je niet meer met scheermesjes onder de douche staat. Het lijkt mij heerlijk, het is toch een drama al die haargroei!

En ik ben niet de enige, want voor veel mensen is ongewenste haargroei een groot probleem. Op pijnlijke manieren zoals scheren, harsen of epileren, probeert men hiervan af te komen, maar dat hoeft helemaal niet meer! Deze manieren zijn overigens sowieso maar tijdelijk, terwijl vandaag de dag de mogelijkheid bestaat er definitief vanaf te komen.

Op zich heb ik niet zo’n last van heel veel ongewenste haargroei, maar vind het wel heerlijk om er niet meer over na te hoeven denken “heb ik nu wel of niet mijn oksels geschoren”. Ik heb mijn eerste behandeling met de Diodelaser gehad bij Beauty Clinics te Zwijndrecht. Deze Diodelaser behoort tot de beste ontharingsmethoden ter wereld. De methode is efficiënt, veilig, snel en is geschikt voor vele huidtypes.

Of het pijnlijk was? Nee niet echt. De Diodelaser geeft een puls van een fractie, dit voel je even, maar is zeker niet pijnlijk. De puls dringt diep door in het haarzakje, zodat de haarwortel wordt vernietigd en ik hopelijk over een paar maandjes oksels heb zonder haargroei;).

Deze methode van ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht.

Er zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, maar er is vaak al zichtbaar effect na 1 behandeling.  Ik heb nog twee behandelingen in het vooruitzicht staan en ben echt erg benieuwd naar het resultaat. Overigens wanneer je van plan bent dit te gaan doen, er zijn verzekeringsmaatschappijen die het vergoeden.

Voor meer informatie kijk op de site van Beauty Clinics te Zwijndrecht. Ze hebben verschillende aanbiedingen, de prijzen vallen reuze mee . Het is beter om het nu te doen, dan kun je straks zonder problemen je bikini of blote jurkje aan. Detail: je huid mag namelijk absoluut nog niet de zon hebben gezien;).

2006-01-28 16.02.47

 

Beauty Clinic-1001

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie