Powerslim: 3 kilo afgevallen in de eerste fase, op naar fase 2!

Powerslim: 3 kilo afgevallen in de eerste fase, op naar fase 2!

Afgelopen week was het zover: ik mocht naar Leerdam afreizen voor mijn eerste weegmoment.

Ja, ik heb wat reacties gekregen van “waar heb jij dat voor nodig?” of “wat ga jij doen?”. Maar wees gerust: het gaat echt goed met mij! Ik wil graag die extra kilo’s er weer af die er in de afgelopen jaren stiekem zijn bijgekomen. Ik was me er echt van bewust hoe deze kilo’s eraan waren gekomen: gewoon te veel snacken, taartjes eten en wijntjes drinken. Daar baalde ik gewoon van.

Maar goed. Terug naar het weegmoment. Ik mocht weer naar La Peau Satin, waar Willy en haar team me hartelijk begroetten bij binnenkomst. Het is echt een plezier om hier binnen te komen: lieve mensen en een prachtige zaak. Ze hebben boven een hele afdeling ingericht op het gebied van afvallen. In alle privacy krijg je een één op één gesprek en een weegmoment. Daarnaast is er een stuk ingericht waar je de producten van PowerSlim in alle rust kunt uitzoeken. Het voelt echt prettig.

Uiteindelijk mocht ik op de weegschaal en …… Ja, ik had thuis natuurlijk al bijgehouden of het werkte, maar de weegschaal bij Willy is toch het echte bewijs. Het resultaat van een 8-tal dagen opletten, leverde bij mij een gewichtsverlies van 64,7 kilo naar 61,6 kilo, dus jawel 3,1 kilo eraf!!! Natuurlijk was ik blij. Het streven is naar de 60 kilo en ik weet dat me dat gaat lukken voor de kerst.

2006-01-16 20.00.31
Stand op 3 december jl.

Nu is het altijd zo dat de knop omzetten, of beter het opstarten, moeilijk is. Ook bij mij, maar de resultaten zijn meestal goed bij doorzetten met name in het begin. Het vervolg wordt zwaarder en vasthouden al helemaal. We gaan het zien. Het concept van PowerSlim wil ik nog even herhalen: bij Powerslim verlagen ze de inname van koolhydraten en verhogen ze de eiwitten. Het is echt niet afzien, maar wel anders eten. En wat erg belangrijk is: je eet 6 x per dag, iedere 2 a 2,5 uur heb je een eetmoment. Zo heb je nooit een hongergevoel.

Daarnaast werkt PowerSlim in 3 fases. De eerste is de strikte fase, die ben ik nu voorbij. Ik mag naar de tweede fase. De Powerslim producten mag ik langzaam weer gaan vervangen voor ‘gewone’ voedingsproducten, zoals brood, graanproducten, zuivel en fruit. Overigens in de eerste fase vul je de Powerslim producten ook aan met groentes, vis en vlees. Je moet dus zeker niet denken aan zo’n shake-dieet!!!

2006-01-16 20.08.13
Ruime keus van Powerslimproducten

Nu gaat het bij mij maar om een paar kilo’s, maar bij La Peau Satin zijn er ook PowerSlimmers al een tijdje onderweg. Wat leuk is , is dat je bij La Peau Satin wordt opgenomen in een Powerslimgroep die te volgen is via de mail en een aparte, beschermde Facebookpagina. Hier worden adviezen met elkaar gedeeld en menu’s doorgesproken. Maar natuurlijk worden ook de resultaten aangeroerd en zo maar even voor de vuist weg: vrouwen en mannen die 20, 25 of zelfs 35 kilo afvielen. Het verhaal van Jasna kun je bijvoorbeeld op hun site lezen, zij viel af van 107,6 naar 74,8 kilo!

Op naar volgende week, weer een weegmoment en de Kerst!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie