Massage! Dat wil toch iedereen?

MASSAGE: het ultieme Me-Momentje

Vinden jullie het ook zo lekker om af en toe eens helemaal gemasseerd te worden?

Ik wel en ik permitteer mezelf eens in de zes weken te gaan. Als klant, maar ook als vriendin, kom ik al jaren bij Liat Adar over de vloer en kan zeggen: ´ja het is pure verwennerij, maar ook weer niet altijd`. Een lieve massage kun je beter aan je partner vragen, Liat masseert waar nodig is met de harde hand! Uiteindelijk kom je daar ook voor, je wilt toch graag van de knopen in je lijf af. Soms is het wel even doorbijten. Ik zeg dan altijd tegen haar: “goed bezig Liat”…. Een nadeel van een massage is dat je met je gezicht in zo’n gat ligt;). Na drie kwartier genoten te hebben, sta je op en heb je voor de komende paar uur een heerlijke deuk op je voorhoofd opgelopen, maar goed dat is dan bijzaak.

Gelukkig hoef je daarmee nu niet meer door de sportschool te lopen, want afgelopen 12 december 2015 opende Liat Adar de deuren van haar nieuwe praktijk en wij waren er natuurlijk bij. Na jaren thuis en bij Basicfit een praktijk te hebben gehad, wilde Liat graag echt op zichzelf. Het rumoer thuis van de kinderen en op de sportschool van de sporters, die af en toe de gewichten niet geheel volgens de gang van zaken terugplaatsen en je denkt dat er één door het plafond komt, was haar een doorn in het oog. Het nieuwe pand aan de Noordeinde 176 te Hendrik Ido Ambacht kwam op haar pad en ze greep het met twee handen aan.

Liat3

Liat Adar is van veel markten thuis en doet zowel pedicure, manicure als massages en heeft hier ook alle diploma’s voor. Ze heeft in haar nieuwe pand veel ruimte, een extra kamer die nu fungeert als wachtkamer kan later nog eens omgetoverd worden tot een extra massage- en/of pedicure-kamer.

Ik ben er al een keertje geweest op de nieuwe locatie voor een massage en ja het is echt een stuk rustiger. Ik mag weer even wegblijven, hoewel ik het liefst elke week zou willen gaan;).

Misschien een goede tip nog voor onder de kerstboom om iemand een relax-massage cadeau te doen na al die decemberstress;). Je kunt Liat bereiken via haar site: Liat Adar

LiatAdar1

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie