Review: Klein & Fijn for kids

# MUURSTICKER ROBOT #

Als je op zoek bent naar leuke muurstickers voor de baby of kinderkamer ben je bij Klein & fijn for kids aan het juiste adres. Wat een aanbod, zoveel keus, geweldig!! Voor ieder wat wils, baby, peuter en kleuters, meisje of jongen… Niet alleen voor hun kamers, ook voor in huis: Klein & Fijn for kids hebben bijvoorbeeld muurstickers in schoolbordsticker, deze zijn tof voor in de keuken of neem de leuke teksten, misschien voor op de muur in de gang… Noem maar op, ze hebben het er allemaal. Klein & Fijn for kids is een website met heel veel leuke producten voor kinderen.

Ik zelf heb gekozen voor de muursticker robot van DecoDeco .Deze is in de uitvoering schoolbordsticker. Ik heb 2 jongens, nummer 3, ook een jongen, komt eraan. Deze stoere muursticker combineer ik nu bij zijn bedje. Daar waren de andere twee het niet zo mee eens:) Kijk maar mee…

Kijk snel op de site van Klein & Fijn, jullie krijgen 10% op alle muurstickers van het merk DecoDeco, gaarne deze kortingscode vermelden: SHAM15. Wat ontzettend leuk!

DSC_0287
Hij is van mij!!! Nee, van mij…
DSC_0283
Wat is hij groot en leuk…
DSC_0285
Sebastiaan let niet op. Stiekem proberen of ik de robot er af krijg…
DSC_0294
Samen spelen is samen delen:)

DSC_0343

Shoppen op de website van Klein & Fijn doe je: Hier

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een reactie